SVT korrespondenterna

Ännu ett program om drogdiskussionen som blomstrat upp. Denna gången på SVT och  mycket mer rättvist och korrekt speglat av verkligheten än TV4 Misstänkt som fick en att vilja ta självmord.

Vi fick se reportage om drogsmugglingen av kokain i EU, om hur mäktiga dessa drogkarteller är osv. Som vanligt måste man tala om kokain tillsammans med cannabis.  Kan vi få ett enda avsnitt som behandlar cannabis för sig?

Men det jag ville skriva om var just debatten mellan den brittiska EU parlamentarikern Chris Davies och EU kandidaten Sofia Modigh från Kristdemokraterna (KD).  
Det finns inte mycket att säga angående debatten själv, att se hur Sofia Modigh skämmer ut sig själv, inte endast pga sin dåliga engelska utan sin totala ignorans av fakta och kunskap angående droger, var bara ren underhållning. 
Vid ett flertal tillfällen skakar hon bara på huvudet med ett dumt leende när Chris Davies drar igenom FAKTA angående droger. Denna kvinnan skakade t o m på huvudet när Chris förklara att Cannabis inte är livsfarligt och aldrig dödat en människa :D  
Ett annat hysteriskt citat av KD's kandidat Sofia var när frågan ställdes om man ska göra skillnad på lätta och tunga droger vilket hon svarade "No, drug is drugs"  med sin sovjetbrytning på engelskan (hur kan en som helt klart inte kunde få godkänt i engelska A få bli Eu kandidat?) ....
Även påståendet att anledningen till att drogförbudet kom var för att det var värre INNAN var skrattretande, men Chris fick aldrig svara på detta bisarra påstående pga tidsbrist. Sofia Modigh nej, det var inte ens en promille av de problem vi har nu i samhället pga förbuden. (Heroin såldes som hostmedecin t.o.m)

Ni får själva kolla på diskussionen här för jag dör av skratt när jag ser KD's representant Sofia Modigh även EU-kandidat gör åtlöje av sig själv. Inte ens Chris Davies kunde förstå varför hon skakade på huvudet i början, men i slutet började han skratta eftersom han såg det vi alla såg, att kvinnan han debattera mot var en idiot.


DRUG IS DRUGS!! (c) Sofia Modigh ,KD, 2009


Kommentarer
Postat av: Anonym

Preach on brother. Såg programmet ahhaha vilken jävla schzofren europa kandidat sverige har tänkt att skicka.. Hon nekar till ren fakta haha. En idiot kommer alltid att vara en idiot glöm inte det

2009-05-25 @ 16:05:11
URL: http://crapos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0