moderat troende?

Vill bara klargöra något om ordet moderat framför olika religiösa benämningar.
Till exempel en moderat muslim. Vad betyder detta? Att personen plockar och väljer lite själv vad inom koranen han vill följa? 

Sluta använda denna definition av religiösa människor.  Man är antingen helt kristen eller helt muslim eller jude, punkt slut.  Om man inte följer deras läror fullt ut är man inte medlem i deras klubb!   
Så sluta säg moderata muslimer osv det sticker i ögonen på vanliga folk som vet att det är samma människor som faktiskt dyrkar en profet som gifte sig med en 6 åring samt hade sex med henne när hon var 9 år gammal (Hadith).
Och sluta dyrka en Jesus som var en kopia på ett 10 tal andra profeter tusentals år innan, exakt samma historier och allt.

Antingen är man muslim eller kristen eller jude, eller så är man det inte. Om ni vill välja ut nya kombinationer av läror från böckerna får ni väl starta en ny gren eller sekt då. Ni kanske vill tillbe en grön latex kanin som också är osynlig va vet jag, fantasin har ni iaf.

Det jag vill ha sagt är, om ni inte håller med religionernas mörka sidor, sluta vara med i deras klubb. Sluta låta de komma undan med all skit de ställt till med innan de avslutar denna världen rakt av.

Jag avslutar med ett klipp från en dokumentär alla ni borde se Religulous med Bill Maher.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0